Mijn favorieten

Taxaties

Ons kantoor is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Ook daarom worden wij voor het uitvoeren van woningtaxaties ingeschakeld voor een groot aantal Nederlandse financiële instellingen.
­
Waarom een taxatie laten uitvoeren?
Voor verschillende partijen is het in diverse processen belangrijk om te beschikken over een realistisch waardeoordeel. Dit waardeoordeel wordt opgesteld door een deskundig makelaar. Eckhuys Makelaars is een NVM-kantoor dat deze (NWWI) taxaties veel en uitgebreid uitvoert. Wij kunnen een taxatierapport opmaken met daarin een taxatiewaarde voor uw bijvoorbeeld de totstandkoming van uw; hypotheek, boedelverdeling bij echtscheiding, fiscale aangelegenheden, successie aangifte, planschade, onroerende zaakbelasting enzovoort.
­
Beoordelingspunten tijdens een taxatie

We spreken hierbij over een taxatierapport waarin op weloverwogen wijze rekening wordt gehouden met relevante argumenten, zoals wij kennen:

  • Stand, ligging en marktsituatie
  • Bouwaard en constructie
  • Staat van onderhoud
  • Bestemming
  • Alle ons bekende waardebepalende factoren
Eckhuys Makelaars is een gecertificeerd makelaars kantoor welke een beëidigd makelaar/taxateur levert welke een deskundig (NWWI) taxatierapport opmaakt. Onze brede praktijkervaring en het NVM-uitwisselingssysteem als voortreffelijke informatiebron zijn daarnaast de garantie voor een goede, zo objectief mogelijke taxatie.

­
Voor meer informatie of het verstrekken­van een taxatieopdracht kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring