Mijn favorieten

Wie zijn wij

Eckhuys Makelaars is laagdrempelig. Als u bij ons binnenloopt, komt u geen balie tegen. In een frisse, open ruimte maakt u direct kennis met onze medewerkers - prettig persoonlijk contact is dé manier om uw wensen scherp te krijgen. Over de invulling daarvan doen we niet moeilijk: we leggen in klare taal uit wat we voor u voor u kunnen betekenen. Daarbij hanteren we een belangrijk uitgangspunt: we doen wat we beloven, dat doen we op tijd en tegen het afgesproken all-in tarief. 

Wel zo prettig voor u: bij Eckhuys doen we alles zelf. Een bezichtiging, een telefoontje, een afspraak op kantoor. Zelfs de fotografie houden we in eigen hand. We maken daarbij gebruik van de modernste technieken zoals 360-graden- en hoogtefotografie. En via social media vergroten we het bereik van advertenties aanzienlijk. Daar kunt u mee thuiskomen.

Eckhuys is een makelaarskantoor dat bewust kiest voor klein en compact. En voor laagdrempelig, persoonlijk en transparant. Met een moderne aanpak helpen we u op weg naar uw nieuwe huis en maken we van de verkoop van het huidige een succes.

U VOELT ZICH THUIS BIJ ECKHUYS

 


 

Vestiging:

Eckhuys Makelaars

TWELLO

Torenbosch 66
7391 CA TWELLO
0571-272787
KvK nummer: 08137109
BTW nummer: NL8147.26.288.B01