Mijn favorieten

Aankoop

Als u op zoek bent naar een andere woning dan staan er verschillende mogelijkheden open voor uw eerste oriëntatie.
In eerste instantie houdt u zelf het aanbod in de gaten maar zodra u een specifieke woning op het oog heeft waar uw interesse naar uit gaat, kunt u ook Eckhuys makelaars inschakelen. Bel gerust met ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak waarin wij de mogelijkheden omtrent een aankoopopdracht kunnen bespreken.

Aankopen makkelijk?
Bij aankoop is het raadzaam om een aankopend makelaar mee te nemen. Waarom zult u denken. Het kopen van een woning is met alle informatie op internet toch heel eenvoudig geworden?
Dat lijkt misschien wel zo, alleen blijkt in de praktijk, dat mensen in hun enthousiasme over een woning hun rationele benadering veelal laten varen op het moment dat zij de woning gevonden hebben, soms met allerlei nare consequenties van dien. Het is prettig om de makelaar als tussenpersoon of rationele buffer te gebruiken om onder andere geen overhaaste beslissingen te nemen. Daarnaast bestaat nog steeds het misverstand dat een verkopend makelaar ook uw belang zou behartigen. Een makelaar kan maar op één stoel tegelijk zitten en dat is die van zijn opdrachtgever.
Het blijkt dat het inschakelen van een aankoopmakelaar zichzelf meestal terugverdient, de aankoop goed en zonder zorgen voor u afrond en u behoedt voor eventuele risico’s.­

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring